Aroma Biskut
By:"Nik Malawati Nik Othman"
Published on by Alaf 21
Comel, gebu, rangup atau “melting in your mouth” menggambarkan kualiti biskut kesukaan ramai dan amat popular di waktu perayaan. Rupa biskut yang cantik dan comel akan menarik perhatian orang untuk merasainya. Ditambah pula dengan aroma biskut yang baru keluar dari ketuhar sudah cukup menaikkan selera. Tepung gandum, tepung jagung, tepung kastad, gula kastor, telur dan mentega adalah antara bahan asas membuat biskut. Selain bahan yang berkualiti, sukatan yang tepat dan teknik yang betul juga akan menghasilkan biskut lebih enak dan sedap. Inilah kriteria biskut yang akan anda perolehi dalam buku ini. Gerenti aroma biskut dari ketuhar akan memenuhi dapur anda!
ISBN : 9789678605687
RATE :
Author :"Nik Malawati Nik Othman"
This Book was ranked 4 by Google Books for keyword resepi biskut raya.
No comments:
Post a Comment